Het wordt weer winter. De tijd dat veel mensen zich afvragen hoe ze hun huis kunnen of moeten isoleren. Worstelt u zelf met deze vraag? Ga dan in gesprek met een onafhankelijke energiecoach van LochemEnergie. Zij geven u graag advies.

Aan de hand van een checklist wordt in 1 à 2 uur gekeken naar uw spouw-, vloer- en dakisolatie, elektriciteitsgebruik, isolatiewaarde van het glas in ramen en deuren en de manier waarop uw woning wordt verwarmd en geventileerd.

Voorgestelde maatregelen

Bij elke stap in de checklist wordt gekeken welke verbeteringen mogelijk zijn waarmee u kunt besparen op uw energiekosten. Daarnaast kan een energiecoach u adviseren over de mogelijkheid van zonnepanelen, zonneboiler, gasloos wonen, subsidiemogelijkheden en over elektrische deelauto’s van LochemEnergie/Elektrip. Van alle voorgestelde maatregelen ontvangt u digitaal een globale kostenraming. U kiest uiteraard zelf of en welke maatregelen u wilt gaan uitvoeren.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak op www.energieloketlochem.nl op een moment dat het u uitkomt. Vijftien energiecoaches staan voor u klaar. Voor meer informatie zie www.lochemenergie.net.


Klik hier voor het volledige artikel Gemeentelochem.nl