Dit najaar start de advertentiewerving voor de gemeentegids van Lochem 2020-2021. Elk jaar zijn er bedrijven die zich onterecht uitgeven voor producent van de gemeentegids. Zij benaderen inwoners, instellingen en bedrijven met de vraag of zij in de gids willen adverteren of sturen onterechte facturen. Graag voorkomen wij dat u de dupe wordt van acquisitiefraude.

De gemeentegids is niet compleet zonder advertenties van plaatselijke winkels, bedrijven en instellingen. Akse Media B.V. start dit najaar met de acquisitie voor de gemeentegids. Hierbij kunnen de medewerkers van Akse Media u altijd de acquisitiebrief van de gemeente Lochem overleggen. In deze brief bevestigt de gemeente Lochem dat zij hun activiteiten uitvoeren in opdracht van de gemeente Lochem. Ook benadert de uitgeverij instellingen en verenigingen die met een gratis vermelding in de gids zijn opgenomen. Zij vragen u dan de juistheid van de gegevens te controleren.

Vertrouwt u het niet?

Wordt u benaderd voor een advertentie en vertrouwt u het niet? Dan kunt u altijd contact opnemen met de uitgever van de gemeentegids om de gegevens te controleren: Akse Media B.V., telefoon (0223) 66 88 77 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook bellen met de gemeente Lochem, telefoon (0573) 28 92 22. De gemeente kan inhoudelijk niets voor u doen. Als u fraude vermoedt, kunt u contact opnemen met de politie, via (0800) 8844. De website www.fraudemeldpunt.nl geeft ook tips bij mogelijke acquisitiefraude.


Klik hier voor het volledige artikel Gemeentelochem.nl