Veilig Verkeer Nederland biedt u in samenwerking met de gemeente Lochem en Stichting Welzijn Lochem op 30 en 31 oktober een opfriscursus verkeerskennis en rijvaardigheid aan. Wilt u zich als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over de nieuwste verkeersregels, turborotondes, spitsstroken en nieuwe belijningen? Dat kan! Het komt allemaal aan bod.

Verkeerskennis

Op woensdagavond 30 oktober informeert een verkeersvoorlichter van Veilig Verkeer Nederland u over de verkeersregels en -borden, die in de loop van de jaren veranderd zijn. Deze avond vindt plaats in Zalencentrum Stegeman in Laren, aanvang 19.30 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur. Toegang is vrij en iedereen is welkom.

Rijvaardigheid

Donderdag 31 oktober volgt het tweede deel van de cursus. U maakt in uw eigen auto een rit met een erkend rijinstructeur, aansluitend krijgt uw tips over uw rijvaardigheid. Verder kunt u deelnemen aan een gehoor- en ogentest, verzorgt door Beter Horen en Bril-In-Mode. Totale duur is ongeveer één uur. Ook deze dag vindt plaats vanuit Zalencentrum Stegeman in Laren. De kosten zijn € 15,00.

Opgave

U kunt u aanmelden tot 23 oktober via Stichting Welzijn Lochem, tel. (0573) 29 70 00 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klik hier voor het volledige artikel Gemeentelochem.nl